Toyota

Toyota

Toyota automobile proizvodi kompanija Toyota Motor Corporation čije se sedište nalazi u Toyoti, Aichi u Japanu. Ovaj automobilski gigant 2011. godine bio je treći najveći proizvođač automobila na svetu. Jedan je od prvih proizvođača hibridnih automobila na struju i od 2007. godine kada je ta ideja započela, pa do oktobra 2012. godine prodato je preko 2,8 miliona hibrida pod nazivom Toyota Prius. Slogan Toyote se menjao iz godine u godinu, a poslednji i trenutno aktuelan je Let’s Go Places što znači Idemo na mesta.

Toyota proizvodnja

Toyota automobili se proizvode u 27 zemalja širom sveta i to u: Japanu, Australiji, Indiji, Šri Lanki, Kanadi, Indoneziji, Poljskoj, Južnoj Africi, Turskoj, Kolombiji, Velikoj Britaniji, Americi, Francuskoj, Brazilu, Portugaliji i od skora u Argentini, Češkoj, Meksiku, Malaziji, na Tajlandu, u Pakistanu, Egiptu, Kini, Vijetnamu, Venecueli, na Filipinima i u Rusiji.

1 Toyota-Cho
Toyota City
Aichi Prefecture 471-8571
Japan

Modeli Toyota automobila

Modeli Toyota automobila koje prodaju Toyota dileri novih automobila u Srbiji su:

YarisYaris HibridAurisAuris HibridPriusPrius+AYGOCorrolaVersoAvensisRAV4Land CruiserLand Cruiser V8HiluxGT86

Toyota modeli automobila su predstavljeni na posebnim stranama, a u galereriji slika pogledajte naš izbor njihovih fotografija.

Toyota slike

Sve o Toyota automobilima

Sajt motornavozila približiće Vam Toyota brend i pružiti sve informacije u vezi sa njim kroz niz članaka koji se tiču modela Toyota automobila, motora koje koriste u proizvodnji, standardnoj i dodatnoj opremi, novitetima… Predstavljeni su Vam i dileri Toyota automobila u Srbiji, auto kuće koje prodaju nove i polovne automobile, auto servisi, prodavnice auto delova itd. Sve to i mnogo više možete pronaći na sledećem linku:

Toyota automobili