Fiat

Fiat

Fiat automobile proizvodi italijanska kompanija FIAT AUTO S.p.A. koja je locirana u Torinu (Italija), a sam naziv Fiat potiče od prvih slova Fabbrica Italiana Automobili Torino. Čelnici Fiata veruju da je ponekad za napredak potrebno napraviti nekoliko koraka unazad i to je upravo ono što su oni nedavno uradili. Vratili su se svojoj prvobitnoj misiji – pravljenju automobila koji ima privlačan dizajn, a pritom ima i visoko-tehnološki razvijene motore, proizvodnji automobila koji su ljudima pristupačni i utiču na poboljšavanje kvaliteta svakodnevnog života.

Fiat proizvodnja

Fiat modeli automobila se proizvode širom sveta. Najveća fabrika se nalazi u Brazilu, na čijem tržištu je ovaj brend apsolutni lider. Pored toga, fabrike ove marke automobila mogu se naći u Italiji, Argentini, Poljskoj, Francuskoj, Turskoj, Srbiji, Indiji i Kini.

FIAT AUTO S.p.A.
Corso Giovanni Agnelli
200 10135 Torino
Italy

Modeli Fiat automobila

Modeli Fiat automobila koji čine prodajni asortiman Fiat dilera na srpskom tržištu su:

Punto ClassicPunto 2012Punto EvoGrande Punto500500LPandaNova PandaFreemontLineaBravo

Fiat slike

Sve o Fiat automobilima

Ovaj sajt predstaviće Vam Fiat (i druge marke) putem niza članaka koji se tiču modela Fiat automobila, motora koji se ugrađuju u njih, tipske i dodatne opreme, noviteta, cena itd. Spisak dilera Fiat automobila u Srbiji, auto salone gde se vrši prodaja novih i polovnih automobila, prodavnice auto delova, auto servise i mnogo šta drugo možete naći na sledećem linku:

Fiat automobili