Hyundai

Hyundai

Hyundai automobili proizvode se u kompaniji Hyundai Motor Group čije se sedište nalazi u Seulu (Južna Koreja). Ova kompanija je drugi najveći proizvodjač automobila u Aziji.

Slogan kompanije je: New thinking. New possibilities. New thinking creates new values. Hyundai čelnici navode da je glavni moto kompanije konstantno unapređivanje automobila i pronalaženje novih načina da se zadovolje potrebe kupaca. Zato, oni kažu da je njihov cilj, ne da budu najveći, već najomiljeniji proizvođač automobila.

Hyundai proizvodnja

Hyundai modeli automobila se proizvode u fabrikama širom sveta. Najveće fabrike nalaze se u Južnoj Koreji, Indiji i Kini, a zatim i u Americi, Turskoj, Češkoj i Rusiji, a uskoro će biti otvorena i jedna u Brazilu.

231 Yangjae-dong
Seocho-gu, Seoul
Korea

Modeli Hyundai automobila

Modeli Hyundai automobila koje prodaju dileri Hyundai vozila u Srbiji su:

i10i20novi i30i40i40 SedanElantraix20ix35ix55Santa FeH-1

Hyundai modeli automobila predstavljeni su na posebnim stranicama, a u galeriji slika možete pogledati naš izbor njihovih fotografija.

Hyundai slike

Sve o Hyundai automobilima

Na ovom sajtu marka Hyundai predstavljena je velikim brojem članaka koji se tiču modela automobila, standardnoj i dodatnoj opremi, vrsti motora koji se koriste, inovacijama, cenama… Koji su to dileri Hyundai vozila u Srbiji, prodavnice novih i polovnih Hyundai automobila, kao i prodavnice auto delova i auto servisi u Srbiji možete pogledati na sledećem linku:

Hyundai automobili