Opel

Opel

Opel modele automobila proizvodi nemačka kompanija Adam Opel AG. Njihov novi vodeći princip glasi: Wir leben Autos – Mi živimo automobile. Prve asocijacije na ova vozila su nemačko inženjerstvo, napredna automobilska rešenja, fascinantne inovacije, udobnost, bezbednost, dinamika vožnje, privlačan dizajn.

Opel proizvodnja

Sedište Opela nalazi se u Riselshajmu. Kompanija danas upravlja fabrikama i razvojnim centrima u sedam evropskih zemalja, gde je zaposleno oko 40.000 ljudi, a postoji preko 6.500 zastupnika i servisa. Opel je glavni brend naziv u Evropi, osim u Engleskoj gde nastupa pod nazivom Vauxhall Motors. Pogoni se nalaze u Bochumu, Ajzenahu i Kajzerlauternu, kao i u Belgiji, Španiji i Portugalu. Opel vozila se  proizvode i u Engleskoj, u Vauxhallovoj fabrici u Ellesmere Port-u.

Modeli Opel automobila

Modeli Opel automobila, a koje možete kupiti kod Opel-ovih dilera novih automobila u Srbiji su:

CorsaCorsavanNova AstraAstra classic IIINova Astra GTCNova MerivaZafira  – Zafira TourerInsigniaMokkaAntaraCombo tourNovi ComboVivaroNovi Movano – ADAM

Opel modeli automobila su predstavljeni na posebnim stranama, a u galeriji slika pogledajte naš izbor njihovih fotografija.

Opel slike

Sve o Opel automobilima

Na ovom sajtu Opel brend je predstavljem većim brojem članaka o modelima automobila, novitetima, motorima, tipskoj i dodatnoj opremi, cenama… Predstavili smo i ponudu dilera u Srbiji, prodaju novih i polovnih automobila, auto servise, prodavnice auto delova… Sve to možete pogledati na ovom linku:

Opel automobili

Na linku prodaja Opel automobila Srbija možete pronaći sve auto kuće koje zastupaju ovu auto marku u Srbiji.