Opel Adam – priča o raznolikosti

Opel Adam

ADAM-ova uspešna priča počela je na njegovoj svetskoj premijeri na salonu automobila u Parizu u oktobru 2012. Već tada su čitaoci časopisa ’’Auto Zeitung’’ izabarali Opel ADAM-a za najbolji gradski automobil. I u izboru za ’’Najbolji automobil 2013. godine’’ časopisa Auto Motor und Sport, ovaj mali Opel se plasirao ispred svih direktnih konkurenata u lifestyle segmentu.

Jedna od glavnih ADAM-ovih prednosti je njegova raznolikost. Ne postoji nijedan drugi automobil u ovoj klasi koji može da ponudi više od 61.000 kombinacija eksterijera i skoro 82.000 enterijera – od ogromnog izbora boja i felni do posebnih detalja kao što su različiti plafoni. Dr. Sedran kaže: ’’Svako ko poruči ADAM-a može biti prilično siguran da nigde neće videti isti takav automobil. Skoro svaki ADAM će biti jedinstven.’’

Opel ADAM – slike

Nova pametna i pristupačna tehnološka rešenja takođe privlače pažnju kupaca. IntelliLink informativno-zabavni sistem čini ADAM-a najbolje povezanim malim automobil, jer integriše pametni telefon vlasnika (Apple iOS i Android) u vozilo. Uskoro će takođe biti dostupan sa inovativnim Apple-ovim softverom za prepoznavanje glasova SIRI Eyes Free.

Ovaj lifestyle automobil takođe nudi spektakularan broj inovacija koje su do sada bile dostupne samo u višim segmentima. Na primer, jedinstveni u ovom segmentu su: najnovija generacija automatskih parking senzora, zagrevani upravljač, upozorenje na bočni mrtvi ugao (Side Blind Spot Alert) i Opelov ekskluzivan, u potpunosti integrisan zadnji nosač za bicikle, FlexFix.

Na linku prodaja Opel automobila možete pronaći sve auto kuće koje zastupaju ovu auto marku, nazovite ih i raspitajte se o modelima Opel ADAM.

PROSLEDITE ČLANAK PRIJATELJIMA ILI POSLOVNIM PARTNERIMA.