Sreća u nesreći – Bajker koji je imao mnogo sreće

Pre nego što sedne na svoj motocikl, svaki vozač mora se pomiriti s tim da se može osloniti jedino na svoje umeće i spretnost, jer zna kako vozači automobila baš i neće mariti za njega na drumu.
Koliko god svakodnevno stavljanje glave u torbu pri sedanju na motocikl može biti zamorno milioni bajkera širom sveta i dalje svakodnevno voze svoje motocikle, ali i kad-tad završe u sličnoj, ako ne i goroj situaciji od vozača motocikla kojeg ćemo upoznati kroz ovaj video.
Svakodnevna vožnja gradskim ulicama u svakom se trenutku može pretvoriti u pakao za vozača motocikla. To se dogodilo i akteru videa koji vam danas donosimo koji se našao između kamiona i automobila. Vozeći se svojom saobraćajnom trakom vozač ovog motocikala nije ni slutio šta ga čeka nakon nekoliko stotina metara. Video kamera montirana u jednom od vozila koja su kumovala saobraćajnoj nesreći dočarava šta se dogodilo.
Otprilike u isto vreme vozač automobila s kamerom i vozila koje je udarilo motociklistu odlučuju se iz suprotnih krajnjih traka prebaciti u onu središnju kojim se kretao motociklista. Dok je vozač motocikla uspeo da izbegne kamion, automobil ga je zadnjim delom pomeo i bacio direktno ispod kamiona u kojem se nalazila video kamera. Na svu sreću vozač motocikla prošao je samo s lakšim povredama.

Izvor: Moto Berza