Opel vozila na gas

Opel vozila na gas

Opel vozila na gas

Uz stalne promene cena goriva i sve veću ekološku osvešćenost društva, Opel je svojim TNG modelima ponudio rešenje za one koji paze na troškove i okolinu. Bez obzira na godišnju kilometražu, sa TNG-om se znatno smanjuju troškovi upravo preko cene TNG-a koja je gotovo dvostruko niža od cene benzina ili dizel goriva. Bez pojačanog održavanja i uz dvostruko brži povrat investicije nego kod naknadne ugradnje, lako je izračunati višestruku isplativost Opel TNG modela.

Opel svim kupcima vozila sa TNG-om omogućava bolji kvalitet zbog fabričke ugradnje za koju se dobija puna garancija proizvođača. Motor je prilagođen posebnim zahtevima rada na, a kupovina vozila koje je fabrički opremljeno motorom na TNG nosi brojne prednosti za kupce. Dodatni rezervoar sa TNG-om povećava vozni domet na više od 1.400 km kada se kombinuju TNG i benzin i do 500 km samo u TNG načinu rada. TNG je najšire dostupno alternativno gorivo na svetu. Emisija CO2 u TNG načinu rada do 15 odsto je manja nego kod uobičajenih verzija motora na benzin. TNG oslobađa do 80 odsto manje azot oksida od dizel motora i gotovo ne emituje čestice, ni čađ.

Opel modeli na tečni naftni gas predstavljaju izvrsnu opciju za vozače koji žele da snize troškove uz ekološki prihvatljiviju vožnju. Dostupni su uz nisku doplatu, fabričku ugradnju i punu fabričku garanciju. Opel TNG sistemi se fabrički instaliraju u delove automobila koji su zaštićeni od sudara pa su stoga optimalno integrisani u sigurnosnu strukturu vozila.

Opel nudi 7 TNG modela: Corsa, Astra, Zafira Tourer, Insignia, Meriva, Mokka i Adam po izuzetno povoljnim cenama.