Opel na salonu automobila u Beogradu

Opel Beogradski Salon Automobila

Na 51. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Opel je predstavila čak tri nova modela iz svoje proširene i osvežene flote, značajne popuste prilikom kupovine novih automobila, kao i povoljnosti i specijalne akcije. U sjajnoj atmosferi, dobrom posluženju i lepom druženju, na Opelovom štandu u Hali 4 uživali su brojni predstavnici medija, javne ličnosti, kao i poslovni partneri kompanije.

Fotografije Opel modela automobila

Novi Opel Adam

Najveću pažnju, privukao je Opelov najnoviji mali, gradski, lifestyle automobil sa beskrajnim mogućnostima za personalizaciju, ADAM.

Svojom, veselom, raznobojnom i ljupkom pojavom plenio je poglede i mamio uzdahe svih prisutnih. Naš najtrofejniji vozač, Andrej Kulundžić, bio je posebno oduševljen ovim urbanim mališanom: “Veliki sam ljubitelj ovakvih malih gradskih automobila, ali slobodno mogu da kažem da ni jedan automobil koji sam do sada video ne može da se uporedi sa ADAM-om. Prvo što sam pomislio je da je neverovatno “kul“. Oduševljen sam idejom da vozač može da mu da tako snažan lični pečat i sopstveni identitet, zahvaljujući brojnim dodacima u opremi i opcijama za personalizaciju. Prosto je neverovatno da na svetu neće postojati dva ista ADAM-a“.

Nova Zafira Tourer

Bajaga i Instruktori od prošle godine uživaju putujući Opel Vivarom na svoje koncerte, ali i Zafira Tourer, Opelov sedmosed neograničene felksibilnosti, bila bi idealan domaćin ovom sjajnom bendu. Nova Zafira Tourer je toliko prostrana da bi komotno mogao da se smesti ceo bend.

Oduševljenje je izazvala i nova Astra limuzina, prelep automobil, vrlo inovativnog i elegantnog dizajna i sjajnih performansi.

Opel je za jako kratko vreme predstavio veliki broj potpuno novih, fenomenalnih modela, ali kao jedan od favorita, definitvno se ističe novi kabriolet, Cascada. Bajaga i Instruktori su nedavno snimili spot za pesmu “Daljina, dim i prašina“ sa jednim Opelovim “oldtajmer“ kabrioletom, a Cascada poseduje neverovatan “retro šmek“ upakovan u moderan dizajn i obogaćen tehnološkim inovacijama. Već sada se vidi da je to dobitna kombinacija, a posetioci Beogradskog salona automobila će od subote moći da je vide uživo.

Opel Mokka – šta više o tome reći

Široj javnosti je predstavljen i Opelov novi SUV, Mokka. Ona je savršen spoj atraktivnog dizajna, inovativnih tehnologija i funkcija karakterističnih za vozila iz viših klasa. Mokka se posebno dopala Aleksandri Jeftanović i našoj poznatoj modnoj blogerki, Zorani Jovanović: “Na prvi pogled se vidi da je Mokka automobil “skrojen po pravoj meri“ – savršenih dimenzija za grad, praktična za svakodnevne potrebe, ali dovoljno prostrana i funkcionalna za duža putovanja. Izgleda veoma atraktivano i mislim da će se svideti svim mladim, aktivnim ljudima, avanturističkog duha. Sviđa mi se što ima mnogo tehnoloških dodataka, i sistema pomoći koji su posebno korisni za gradsku vožnju,“ bio je Aleksandrin utisak.

Opel modeli automobila i značajni popusti

Pored najnovijih pojačanja, na Opelovom štandu u Hali 4, izložen je i veliki broj već aktuelnih modela, omiljenih među domaćom publikom – Opel Corsa, nova Astra, Astra Classic i Insignia. Za sve modele obezbeđeni su veliki, garantovani popusti, koji važe sve do kraja marta. Kompanija Opel brine o svojim vozačima i nakon kupovine vozila, pa je spremila i posebnu postprodajnu akciju u svim ovlašćenim auto servisima.

Svi posetioci Beogradskog salona automobila, pozvani su da posete do Opelov štand u Hali 4 i saznaju više o novim fantastičnim ponudama i pogodnostima. Pored toga što mogu premijerno da vide veliki broj novih, atraktivnih modela, Opel je za svoje ljubitelje, verne i buduće kupce, obezbedio brojna specijalna iznenađenja i akcije.

Na linku prodaja Opel automobila možete pronaći sve auto kuće koje zastupaju ovu auto marku.