Opel Insignia – lepota i kvalitet

Insignia

Odabir i kupovina automobila zahtevaju izuzetno složene odluke. Mnogo je karakteristika koje se uzimaju u obzir. Jačina motora, kvalitet izrade, spoljašnji i unutrašnji dizajn, osećaj tokom vožnje, cena.

Sve najbolje karakteristike na jednom mestu, ponudiće Vam jedan od najlepših modela ikada – Opel Insignia. Spoj nemačkog kvaliteta, modernog, atraktivnog dizajna i izuzetne lepote vožnje.

Opel Insignia – nemački kvalitet

Opel Insignia, samim tim što je automobil stvoren u Nemačkoj nosi određeni dokaz o kvalitetu. Kompletna izrada ovog automobila – od karoserije i enterijera, pa sve do elektronike koja je u nju ugrađena – urađena je sa puno pažnje i maksimalnom preciznošću.

Insignia nemački kvalitet izrade

Da to sve nije samo puka priča pokazuje i istraživanje DEKRA automobila GmbH, prema kojem Opel Insignia predstavlja auto sa najboljim ocenama za kvalitet u 2011. godini. Od 230 različitih modela koji su učestvovali u ovom istraživanju, ovaj automobil je osvojio najvišu ocenu.

Opel Insignija – atraktivan dizajn

Uz svetski priznat kvalitet, ovaj luksuzni automobil poseduje atraktivan dizajn i prefinjene linije. Njegov enterijer će Vas svojim stilizovanim dizajnom ostaviti u potpunosti bez daha, ali i učiniti svaku vožnju prijatnom i komfornom. Blaga, prijatna svetla na komandnoj tabli olakšaće Vam noćnu vožnju, a izuzetno dobro ozvučenje učiniti je dinamičnom.

Insignia komandna tabla

Međutim, i pre nego što zavirite u ovaj auto, Opel Insignija će osvojiti Vaše srce. Svojim oblinama, ona prosto zadržava poglede prolaznika mameći njihove uzdahe. Dokaz za to jeste i nagrada AUTO BILD Design Award 2009, gde je približno 100.000 čitalaca izglasalo Opel Insigniu za najlepši automobil u 2009. godini.

Insignia – slike govore više od reči

Insignija – vožnja govori više od slika

Lepotu i kvalitet ovog automobila možete doživeti samo u vožnji. Osećaj, to je nešto o čemu ne mogu da svedoče drugi, nisu dovoljne reči, niti su dovoljne lepe slike.

Uverite se sami zašto je Opel Insignia automobil sa najboljim ocenama za lepotu i kvalitet.

Insignia Probna Voznja

Na linku prodaja Opel automobila možete pronaći sve auto kuće koje zastupaju ovu auto marku. Savetujemo da nazovete SVE auto salone koji su Vam u dometu (nemojte pozvati samo onaj koji Vam je najbliži) i proverite kakva vozila imaju, odnosno koja možete testirati u vožnji.

Iako je na oko svaka Insignija ista, okrenućete se za svakom, osećaj koji ćete poneti sa sobom zavisi od niza sitnica i krupnica, a koje kod ovih modela možete birati na pretek.

Pa izvol`te – birajte, zato je i napravljen ovaj automobil.

Napomena: Dileri automobila koji prodaju odredjenu marku vozila samo na izgled jesu isti – imaju istu robu, tj. Opel vozila u ponudi. Nemojte se zavarati, nisu to iste kuće, ne vode ih isti ljudi, ne nude isti kvalitet usluge (mada bi prozvodjač to voleo). Raspitajte se, posetite više njih i dobro razmislite gde ćete kupiti novi auto. O tome će biti još dosta reči na ovom sajtu.

PROSLEDITE ČLANAK PRIJATELJIMA ILI POSLOVNIM PARTNERIMA.