Prodaja motora, motocikala i skutera: Keeway SCG doo – Beograd

Prodaja Motora Keeway

Uvoz i prodaja skutera Keeway.

Skuteri Keeway izloženi su u našem prodajnom prostoru, posetite nas!

Ljubiteljima dvotočkaša nudimo preko 15 različitih tipova motora, različitih kako po ceni tako i po performansama.

Keeway SCG doo
Partizanska 43
11000 Beograd

Skuteri na prodaju
Telefon: +381 11 82 72 898

Od vodećih kompanija u Kini, proizvođač KeeWay Motor je najveća. Zapošljavaju preko 20000 ljudi širokog spektra specijalizacije, obrtni kapital iznosi 22 miliona američkih dolara i godišnja proizvodnja iznosi 1200000 motocikala.

Visoki kvalitet elemenata i stručnost u sastavljanju je doprinelo dobijanju ISO 9001 sertifikata 1997 godine koji je potvrđen 2000 godine.

Kompanija Keeway Motor konstantno unapređuje proizvodnju motocikala i rezervnih delova. Motocikli su moderni, ekonomični i zadovoljavajuće trajni.

Kvalitet izrade može da potvrdi i činjenica da proteklih godina, servisi KeeWay-a nisu imali nijednu ozbiljnu reklamaciju na kvalitet, moderan dizajn i pristupačna cena su otvorili vrata velikog broja zemalja od SAD, preko cele Evorpe, južne Amerike i Azije.

Kako je problem snabdevanja rezervnih delova svih proizvođača motora, na zadovoljstvo kupaca Keeway-ov centralni servis nalazi se u Budimpešti i na taj način smanjuje vreme isporuke na minimum, pogotovo onih retkih delova koji nisu na lageru.

Organizovanost u pre-prodaji i post-prodaji, snabdevenost i stručnost su jedini način da se sve ovo ostvari.

Keeway je zadovoljan na domaćem tržištu i trudiće se da tržište i dalje bude zadovoljno sa Keeway-om.