Opel Cascada na sajmu automobila u Beogradu

Opel Cascada Luksuzni Kabriolet

Opelov najnoviji automobil Cascada stigao je u Beograd. Cascada je luksuzni kabriolet, četvorosed sa elegantnom izduženom siluetom i visoko-kvalitetnim mekim krovom. Pozicionirana na vrhu Opelove proizvodne linije, Cascada je kabriolet srednje veličine koji se izdvaja po svojoj privlačnosti, prvoklasnim tehnologijama i mnogim opcijama koje nudi.

Na posebnoj konferenciji za novinare, Opel Cascada je danas predstavljena domaćoj stručnoj javnosti.

Cascada Beogradski Sajam

Već na prvi pogled je jasno da Cascada nije samo lep, već i funkcionalan i komforan automobil. Zapravo, sa Cascadom je Opel napravio jedan radikalan zaokret – tokom prethodne četiri decenije Opelovi otvoreni modeli bili su konstruisani na bazi kompaktne Astre i Kadetta.

Za razliku od njih, Cascada oživljava glamurozne 1950. i 1960. godine. U ovom periodu Opel je proizvodio mnogo veće kabriolete, poput Kapitäna i Rekorda. ‘

Cascada poseduje retro šmek upakovan u moderan dizajn i obogaćen tehnološkim inovacijama. Međutim, ona se izdvaja i po još jednoj karakteristici kojoj kupci možda i najviše pridaju značaj. To je, naravno, cena. Nijedan mejnstrim proizvođač nije ponudio kabriolet srednje veličine po pristupačnoj ceni, sve do sada. Zato verujemo da će Cascada privući kupce koji su se do sada opredeljivali za premijum modele, ali i veliki broj novih kupaca koji su oduvek sanjali o vožnji na otvorenom, ali nisu imali dovoljno pristupačnu, prostranu i funkcionalnu alternativu, naglasio je gospodin Ivan Kekić, a potom je i predstavio glavne karakteristike najnovijeg Opelovog kabrioleta.

Opel Cascada pruža snažno iskustvo u vožnji sa veoma čvrstom karoserijom, unapređenim prednjim HiPerStrut vešanjem – prvobitno razvijenim za visoko-performantnu Insigniju OPC – i FlexRide adaptivnim sistemom kočenja. Svi putnici u ovom automobilu mogu da uživaju u vožnji na otvorenom vazduhu zahvaljujući prvoklasnom mekom krovu koji se otvara na dugme za 17 sekundi u vožnji pri brzini do 50 km/h ili preko daljinskog upravljača kad se auto na kreće. Premijum karakteristike kao što su električni zatezači sigurnosnih pojaseva, električni sistem za lak ulazak (Easy Entry), ekskluzivna Nappa koža i tapacirana, ventilirana, ergonomski dizajnirana sedišta kao i veliki broj bezbednosnih sistema, kombinovani su kako bi učinili vožnju udobnijom i bezbednijom.

Ovaj luksuzni i glamurozni kabriolet sa 1.4 turbo motorom i bogatom standardnom opremom dostupan je već od 21.955 evra.

Na linku prodaja Opel automobila možete pronaći sve auto kuće koje zastupaju ovu auto marku, te se možete raspitati o modelima Opel Cascada.