Auto delovi: Trio Motors doo – Novi Sad

Auto Delovi Trio Motors

Trio Motors je kompanija za prodaju auto rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare. Na tržištu smo sa velikim uspehom prisutni od 1991. godine.  Naša kompanija predstavlja lidera na polju prodaje rezervnih auto delova za japanska i korejska vozila u zemlji i okruženju.

Trio Motors doo
Ulica Futoška 2
21000 Novi Sad

Telefon: 381 021 66-23-007
Telefon: 381 021 24-20-956

Prodavnica auto delova za sve japanske i korejske brandove: Toyota, Daihatsu, Mitsubishi, Honda, Mazda, Hyundai, Kia, Subaru, Suzuki, Nissan, Daewoo, Isuzu, Chevrolet i Ssangyong.

Zastupnici smo poznate japanske fabrike kvačila EXEDY. Pored njih zastupamo i najvećeg jugoistočnog snabdevača auto delova i prateće opreme Inter Cars iz Poljske, kao i jedan od ovlašćenih dilera za područje Srbije brenda Blue Print ADL.

Naš poslovni objekat prodaje auto delova ima 400 m2 kancelarijskog prostora, kao i preko 600 m2 sopstvenog magacinskog prostora.

Kompanija ima 16 stalno zaposlenih radnika, u delu komercijale, servisa i ostalih angažovanih koji su uključeni u svakodnevne aktivnosti i projekte Trio Motors.

Posedujemo vozni park sa 10 vozila za dostavu robe, kao i parking za naše klijente i saradnike kapaciteta za preko 20 vozila.