Suzuki

Suzuki

Suzuki automobili produkt su kompanije Suzuki Motor Corporation koja je locirana u Minami-ku, Hamamatsu (Japan). Od osnivanja ove kompanije njeni čelnici i zaposleni trudili su se da kupcima pruže visokokvalitetne proizvode. To od samog početka predstavlja njihovu proizvodnu filozofiju.

Kako se različite stvari vrednuju u različitim zemljama, vremenima i stilovima života, za njih predstavlja najveći izazov da uz pomoć kreativnosti zadovolje sve kupce, njihove zahteve i ukuse. Njihov slogan glasi Way of life, što znači Način života.

Proizvodnja Suzuki automobila

Suzukijevi modeli automobila proizvode se u Japanu, Kini, Tajvanu, na Filipinima, Tajlandu, Kambodži, Vijetnamu, Indoneziji, Maleziji, Indiji, Pakistanu, Americi, Kolumbiji, Brazilu, Ekvadoru,  Kolumbiji, Venecueli, Španiji, Egiptu i Mađarskoj.

Suzuki Motor Corporation
300 Takatsuka
Hamamatsu, Shizuoka 432 8611
Japan

Modeli Suzuki automobila

Dileri Suzuki vozila u Srbiji prodaju sledeće modele Suzuki automobila:

KizashiAltoSplash Novi SwiftSwift SportSX4JimnyGrand Vitara 3 vrataGrand Vitara 5 vrata

Na posebnim stranicama su predstavljeni Suzukijevi modeli automobila, a u galeriji ispod nalazi se naš izbor njihovih fotografija.

Suzuki slike

Sve o Suzuki automobilima

Ovaj sajt predstavlja Vam brend Suzuki kroz veliki broj članaka koji opisuju karakteristike modela Suzuki automobila, standardnu i dodatnu opremu, vrstu motora koji se koriste u njihovoj proizvodnji, inovacijama, cenama… Dileri Suzuki vozila u Srbiji, prodavnice novih i polovnih Suzuki automobila, kao i prodavnice auto delova i auto servisi u Srbiji nalaze se na sledećem linku:

Suzuki automobili

PROSLEDITE ČLANAK PRIJATELJIMA ILI POSLOVNIM PARTNERIMA.