Šta voze holivudske zvezde – II deo

Šta voze holivudske zvezde

Mnogi ih vole, mnogi mrze, a većina i jednih i drugih im zavidi. Da li na slavi, novcu, uspehu ili pak skupocenim automobilima koje voze – nebitno je. Pogledajte u nastavcima pregled automobila koji voze holivudske zvezde. Nadamo se da ćete među njima naći svog ljubimca. Bilo da je zvezda ili automobil. Ili oboje.

Nakon pregleda šta vozi dvadeset selebritija, nastavljamo dalje. Neke od ovih zvezda ste već videli u prethodnoj seriji, ali, budimo realni, da ste bogati kao oni, da li biste se ograničili na samo jedan automobil?

Cadillac Escalade ~ Bekamovi

Cadillac Escalade - Bekamovi

Dejvid i Viktorija Bekam napuštaju japanski restoran ”Koi” na Beverli Hilsu u svom specijalno prilagođenom Cadillacu Escalade…. jednom od verovatno milion vozila koje poseduju.

Aston Martin DB9 Volante ~ Stiven Spilberg

Aston Martin DB9 Volante - Stiven Spilberg

Najuspešniji holivudski režister deluje zamišljeno pored svog zelenog Aston Martina DB9 Volante vrednog 200.000 dolara. Možda smišlja novi ”originalni” scenario za novi film čim je tako zamišljen? Valjda mu ovaj put pođe za rukom.

GMC Yukon ~ Džesika Alba

GMC Yukon - Džesika Alba

Verovali ili ne, džinovski GMC Yukon vredan 60.000 dolara je ”zelen”. Ovaj hibrid troši 10 litara na 100 km. Prelepa glumica izgleda prilično zadovoljno svojim vozilom u Henkok parku u Los Anđelesu. Kakva sjajna reklama

Aston Martin V8 Vantage ~ Deniz Ričards

Aston Martin V8 Vantage - Deniz Ričards

Na slici je bivša Bond-devojka Deniz Ričards u ”Gradu anđela” sa svojim crvenim Aston Martinom V8 Vantage vrednim 120.000 dolara. Džejms bi bio ponosan na njenu vernost i prefinjenost kad je reč o automobilima.

Volvo XC90 3.2 ~ Rene Zelveger

Volvo XC90 3.2 - Rene Zelveger

Filmska Bridžet Džouns na fotografiji puni rezervoar svog Volva XC90 3.2 u Los Anđelesu. Pored njega deluje prilično sićušno.

Porsche 911 (997) Carrera ~ Viktorija Bekam

Viktorija Bekam - Porsche 911 (997) Carrera

Gospođa Bekam vozi se losanđeleskim ulicama u svom Porscheu 911 (977) Carrera. Njen zaštitni znak – VB inicijali – izvezeni su na naslonima za glavu i ugravirani na točkovima. Oduvek je imala stila…

Mercedes-Benz S550 ~ Čarli Šin

Merceses S550 - Čarli Šin

Čarli Šin je na slici ”davne” 2008. godine sa svojim Mercedes-Benzom S550. Naslednik ovog automobila u Čarlijevoj garaži je S600, samo sa V12 motorom i cenom od 150.000 dolara. Imao je neslavnu sudbinu: završio je na dnu jaruge u blizini njegove kuće u Los Anđelesu februara 2010. godine (automobil, ne Čarli). Navodno je rasejani Čarli ostavio ključeve unutra dok je auto bio u nezaključanoj garaži te ga je neko ukrao. A možda se čovek prosto malo ”opustio” pa se zaneo preko litice, jer znamo kakvih je sklonosti…

Porsche 911 Carrera Cabriolet ~ Metju Peri

Porsche 911 Carrera Cabriolet - Metju Peri

Zvezda serije ”Prijatelji” Metju Peri uslikan je u svom Porsche-u 911 Carrera kabrioletu u Los Anđelesu. Simpatični Čendler ima dobar ukus.

Audi Q7 ~ Liv Tajler

Audi Q7 - Liv Tajler

Glumica, manekenka i ćerka rok zvezde Liv Tajler na slici napušta svoj Audi Q7 vredan 60.000 dolara. Šta je to sa ženama i ogromnim automobilima?!

Chevrolet ~ Keli Ozborn

Chevrolet - Keli Ozborn

Keli maše paparacu dok je on lovi svojim objektivom ispred njenog klasičnog Chevroleta na Beverli Hilsu. Valjda se čovek navikne na kamere kad su mu postavljene po kući 24h na dan…

Mercedes-Benz CLS500 ~ Mel Gibson

Mercedes-Benz CLS500 - Mel Gibson

Na slici je Mel Gibson u severnom Holivudu sa svojim 72.000 dolara vrednim Mercedes-Benzom CLS500. Teško ga je prepoznati u ovako kežual izdanju… Mela, ne auto.

Infiniti G35S kupe ~ Majli Sajrus

Zvezda serijala ”Hana Montana” Majli Sajrus viđena je u svom Infiriti G35S kupe. Je li ona uopšte dovoljno stara da dobije vozačku dozvolu?!

Mercedes-Benz G550  ~ Ešli Tisdejl

Mercedes-Benz G550 - Ešli Tisdejl

Ešli Tisdejl deluje pomalo… patuljasto pored svog glanc novog i 104.000 dolara vrednog Mercedes-Benza G550 Wagena. Mala žena, velik automobil. Opet!

Mercedes-Benz SLS AMG ~ Silvester Stalone

Mercedes-Benz SLS AMG - Silvester Stalone

Silvester je uslikan u Berlinu tokom promocije svog novog ”The Expendables” filma u svom Mercedes-Benzu SLS AMG-u koji košta 202.000 dolara i vapi za pažnjom. Baš neobično, ha?

Range Rover ~ Niki Hilton

Mladu i bogatu naslednicu sasvim sigurno ne brinu poskupljenja goriva, te je vidimo na slici dok puni ogromni rezervoar svog Range Rovera nakon što je sišla sa Saksove Pete Avenije na Beverli Hilsu. Paparaci ponekad verovatno mogu biti tačniji od GPS uređaja.

Excalibur ~ Arnold Švarceneger

Excalibur - Arnold Švarceneger

Gospodin guverner uslikan je jednom prilikom dok se vozikao ulicama Beverli Hilsa svojim klasičnim Excaliburom, pre nego što će se zaustaviti i raditi nešto što baš i nije u njegovom ”asta la vista bejbe” fazonu – otići u kupovinu.

Porsche Cayman ~ Ešli Grin

Porsche Cayman - Ešli Grin

Zvezda fima ”Sumrak” Ešli Grin izašla je da uzme kafu u Studio Sitiju, a budni paparaci uhvatili su je u njenom Porsche Cayman-u vrednom 60.000 dolara. Izgleda da dobro plaćaju za tako… posebne… filmove.

Audi R8 ~ Sil

Audi R8 - Sil

Sil veoma nežno parkira svoj novi Audi R8 u Vestvudu koji je prethodno platio 110.000 zelenih. Hajdi se verovatno ne bi svidela ogrebotina na ovako fino obojenom autu.

Ford Mustang ~ Šon Pen

Ford Mustang - Šon Pen

Šon se viđen u svom Ford Mustangu negde u Malibuu. Obzirom da nije precizirano gde, kad i kojim povodom, ovom prilikom prekorevamo paparaca što očigledno spava na svom radnom zadatku!

Bentley Continental GTC ~ Eva Longoria-Parker

Bentley Continental GTC - Eva Longoria-Parker

Zvezda ”Očajnih domaćica” Eva Longoria-Parker  zajedno sa svojim mužem Tonijem Parkerom uživa u vožnji Los Anđelesom u njihovom Bentley Continental GTC. Lepotica skromne visine jedva da se i vidi iz ove perspektive.

Izvor teksta i slika: Total Car