Prodaja motora, motocikala i skutera: P.G.S. Motori – Beograd

Prodaja Motora Piaggio

Prodaja motora,  motocikla i skuteri na prodaju marke Piaggio.

Zvanični smi i direktni uvoznici za sve motocikle i skutere Piaggio Group-e, u ponudi takođe imamo brendove kao što su: Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi, Moto Guzzi i Scarabeo.

Osim uvoza i prodaje motora imamo i servis za motocikle, naši zaposleni u servisu su obučavani u Piaggio centru, to su ljudi s velikim iskstvom kojima možete poveriti Vaš motor.

P.G.S. Motori – Beograd
Bulevar Arsenija Čarnojevica 97a, Novi Beograd
11000 Beograd

Telefon: 011/ 269 09 16

Piaggio Group Srbija Motori (P.G.S. Motori doo) je zvanični uvoznik i distributer motocikala i skutera od Piaggio Group-e za Srbiju. U našem sedištu posedujemo i showroom od 200 kvadratnih metara

Piaggio Group čine sedam snažnih moto marki: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi i Moto Guzzi, a od skoro i sve popularniji Scarabeo. Kako bi ozbiljnije razvila tržište i prodaju u našoj zemlji, odlučili su da nastupe sa direktnim uvoznikom za tržište Srbije, što do sada nije bio slučaj

Koliko ozbiljno planiraju da se pozabave tržištima u regionu, govori podatak da je regionalni menadžer za Austriju, Sloveniju i ostale republike bivše Jugoslavije – gospodin Stefano Abati, za svoje sedište dobio upravo Beograd, odakle rukovodi pomenutim tržištima.

Ono što karakteriše naš pristup u predstavljanju Piaggio Grupe u Srbiji je odnos prema korisnicima u smislu raznih poboljšanja:

– Formiranje ekskluzivnog Piaggio kredita za naše kupce.

– Program edukacije vozača u cilju unapređenja sigurnosti i bezbednosti.

– Brzi odgovor na zahteve i potrebe vozača naših modela u ovlašćenim servisima.

– Afirmisanje prvog hibridnog skutera u Srbiji (MP3 Hybrid) kao i prvih skutera koje možete, po novom zakonu, voziti sa “B“ kategorijom – modele MP3 LT.

– Atraktivniji izložbeni prostori

Naš servis je specijalizovan za popravku skutera i motorcikala svih sedam brendova: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi, Scarabeo.

Naši serviseri pored bogatog radnog iskustva, imaju završenu obuku u Piaggio centru za poslednje generacije skutera i motorcikala.

Servis je opremljen sa najsavremenijim Piaggio dijagnostickim uredjajima, tehnickom dokumentacijom i alatima. Usluga koju nudimo u servisu osim popravke i mehanike takođe zahvata i prodaju rezernih delova i opreme, redovno odrzavanje i farbanje.