Opel Karavan krenuo kroz Srbiju

Opel Automobili

Opelova prošlost i sadašnjost – aktuelna flota i Opelovi oldtajmeri na test vožnjama

Beograd. Opel Karavan sastavljen od starovremenskih vozila i nove game, je u subotu 1. juna isperd Opelovog dilerstava – Autopromet, krenuo kroz Srbiju, uz prisustvo brojnih novinara, prijatelja i partnera Opela. Svi koji su bili u Autoprometu mogli su da se upoznaju sa Opelovom istorijom i tradicijom, ali i novim tehnologijama i mogućnostima Opel automobila.

Goste je pozdravio gospodin Milorad Ostojić, Menadžer prodaje Opela, i pozvao da testiraju što više vozila kako bi se uverili u Opelov kvalitet : “Siguran sam da ćete uživati u vožnjama naše današnje game vozila. Ponosni vlasnici Opelovih starovremenskih vozila rado će vam pokazati kako se Opel razvijao kroz vreme. Malo je kompanija koje mogu da se pohvale ovako uspešnom, raznovrsnom i inovativnom istorijom. Ja bih možda rekao i revolucionarnom jer je Opel definitivno pomerio granice u automobilskoj industriji, a najskoriji dokaz za to je naša Opel Ampera. Opel je u nekoliko navrata bio i najveći nemački proizvođač automobila. Mnoge od vas će iznenaditi podatak da je Opel na našim prostorima prisutan preko 100 godina. Prvi zastupnik i prodavac Opela u tadašnjoj Kraljevini Srbiji bio je izvesni gospodin Mijatović još davne 1911 godine. Opel danas u Srbiji ima veoma razvijenu dilersku mrežu. Jedan od prvih i najvećih Opel dilera svakako je i Autopromet.”

Direktor Autoprometa, gospodin Dejan Stojaković je zatim pozdravio prisutne goste rečima: ‘’ Ispred AUTOPROMETa, jednog od najvećih ovlašćenih dilera i servisera Opel vozila u Srbiji, želim da se zahvalim svima što ste izdvojili malo vremena da nam se pridružite na ovom putovanju kroz vreme sa Opelom. AUTOPROMET je kompanija sa preko 60 zaposlenih. U našem sklopu nalaze se tri salona automobila, servis usklađen sa svetskim trendovima kako u tehničkom tako i kadrovskom smislu, prodavnica rezervnih delova i tehnički pregled. Naša ponuda automobila obuhvata sve aktuelne modele raspoložive kupcima u najkraćem mogućem roku.“

Posetioci su imali i jedinstvenu priliku da se provozaju kroz Opelovu prošlost, još jednom se uvere u kvalitet aktuelnih modela. Ogromno interesovanje su izazvali fantastični Opelovi oldtajmeri svojim divnim, elegantnim i definitivno vanvremenskim izgledom su izmamili uzdahe i probudili sećanja. Duh davnih vremena i neprolazan kvalitet nije ostavio ljubitelje Opela ravnodušnim. Kako bi se pružio pravi uvid u evoluciju i razvoj Opela tu je bila i cela aktuelna flota. Astra, Insignia, Corsa, Meriva, Zafira Tourer, ADAM i Mokka bili su na raspolaganju svima koji do sada nisu imali priliku da ih testiraju kao i onima koji su još jednom želeli da se uvere u vrhunsku tehnologiju i sofisticirani dizajn kojima Opel može da se pohvali.

Paralelno sa vožnjama, gosti su imali priliku da se zabave učestvujući u fantastičnoj igri koju im je Opel spremio i ga glasaju za najlepši oldtajmer.

Opel Karavan će u subotu 8. juna stići u Zrenjanin, zatim 15. Juna u Novi Sad, a sedam dana kasnije stiže u Čačak.

Kontakt:

Irena Trifunović
Opel Communication Manager
Serbia, Montenegro, Macedonia and Albania
Mobile: +381 65 550 77 57
Phone: +381 11 212 01 63
E-mail: [email protected]