Novi način finansiranja u saradnji sa BMW Financial Services

Delta Motors je od 17.03.2012. pripremio najnoviji način finansiranja u saradnji sa BMW Financial Services, sa vrlo niskim učešćem, varijabilnim terminima otplate od jedne do četiri godine i garantovanim pravom povraćaja vozila.

Nakon velikog uspeha prošlogodišnje prodajne akcije, organizovane povodom 5 godina Delta Motorsa, kako bi izašli u susret potrebama klijenata, ponovili smo akciju sa još boljim uslovima finansiranja.

U pitanju su uslovi finansiranja poput lizinga u Nemačkoj – vrlo nisko učešće, varijabilni termini otplate od jedne do četiri godine i garantovano pravo povraćaja vozila. Ovo naravno nije sve – Delta Motors je svim kupcima BMW automobila obezbedio i 4 godine garancije (ili 100.000km), 4 godine besplatnog redovnog auto servisa (ili 100.000km) i izuzetno povoljan otkup korišćenog vozila. Servisni benefiti se ne odnose na flotnu i direktnu prodaju, kao ni na BMW Serije 3.

Za više informacija o samoj akciji, svi zainteresovani mogu nas kontaktirari na 011 353 9900, posetiti BMW salon u Radničkoj 8 na Čukarici ili kontaktirati nekog od ovlašćenih dilera.

PR Delta Motors