Lada

Lada

Lada automobili koja stižu iz ruske fabrike Avtovaz na tržištu Srbije dugo vremena bila su po svojoj rasprostranjenosti među vodećim modelima. Svi modeli limuzina kao i Lade Nive uvek su imali dobru prodaju. Na našem tržištu ona su i danas zastupljena. Od nove godine i Lade se se prodaju sa Euro 4 motorom.

Lada proizvodnja

AutoVaz je najpoznatija Ruska fabrika automobila. Ona ima i najveću proizvodnju automobila u Rusiji od 600.000 do 700.000 vozila godišnje. Lada je i najpoznatiji brend u Rusiji, najviše zbog niske cene i dobrog kvaliteta izrade automobila.

AvtoVaz
Južni Autoput 36
Samara region, grad Toljati
445024 Rusija

Modeli Lada automobila

Modeli Lada automobila su izuzetno prepoznatljivi po svom dizajnu, a asortiman koji pružaju Lada dileri u Srbiji obuhvata sledeće modele:

Lada Niva – Lada Kalina – Lada Priora

Sve o Lada automobilima

Ovaj sajt predstavlja Vam brend Lada kroz niz članaka o njihovim modelima, inovacijama, standardnoj i dodatnoj opremi, vrsti i kvalitetu motora, cenama itd. Na njemu možete naći i spisak dilera Lada automobila, kompanije u kojima možete naći polovne ili nove Lada automobile, prodavnice auto delova za Lada, auto servisi za Lada itd.

Lada automobili