Kia

Kia

Kia automobili proizvode se u kompaniji Kia Motors koja spada među najuspešnije automobilske kompanije na svetu, a čije se sedište nalazi u Seulu (Južna Koreja). Modeli Kia automobila izrađuju se sa posebnim naglaskom na izuzetno kvalitetnim automobilima za mlade u srcu.

Slogan kompanije glasi The Power to Surprise što na srpskom znači Moć da iznenadi i označava tendenciju ka proizvodnji automobila koji će najnovijom tehnikom, naprednim rešenjima i stalnim inovacijama uvek premašivati očekivanja kupaca.

Kia proizvodnja

Kia automobili se proizvode u čak 15 fabrika automobila u deset zemalja širom sveta, koje godišnje proizvedu više od 2,72 miliona vozila (2012).
Kia Motors
231 Yangjae-Dong, Seocho-Gu
Seoul, South Korea

Modeli Kia automobila

Modeli Kia automobila su izuzetno prepoznatljivi po svom dizajnu, a asortiman koji pružaju Kia dileri u Srbiji obuhvata sledeće modele:

PicantoRioRio Sport Sedanpro cee’d GTcee’dcee’d Sportswagonpro cee’dOptimaVengaSportageSorento

Slike Kia automobila

Sve o Kia automobilima

Ovaj sajt predstavlja Vam brend Kia kroz niz članaka o njihovim modelima, inovacijama, standardnoj i dodatnoj opremi, vrsti i kvalitetu motora, cenama itd. Na njemu možete naći i spisak dilera Kia automobila, kompanije u kojima možete naći polovne ili nove Kia automobile, prodavnice auto delova za Kiu, auto servisi za Kiu itd.

Kia automobili