Chevrolet

Chevrolet

Chevrolet modele automobila proizvodi istoimena američka kompanija, osnovana 1911. godine, od strane švajcarskog vozača auto trka Luisa Ševroleta i američkog privrednika Bilija Djuranta. Od 1918. godine ogranak je General Motorsa. Brend Chevrolet postao je deo savremene kulture, te se popularni Chevy pominje u mnogim pesmama i pojavljuje u poznatim filmovima, a 50-tih i 60-tih godina prošlog veka dominirao je na američkom tržištu.

Chevrolet kreira pouzdane i privlačne automobile, praktičnog dizajna, opremljene korisnim karakteristikama, koji su izuzetno uspešni i u automobilskim trkama.

Chevrolet proizvodnja

Sedište Chevroleta nalazi se u Detroitu, u Mičigenu (SAD). Chevrolet vozila razvijaju globalni timovi dizajnera i inženjera, u GM-ovim fabrikama lociranim u SAD i u Južnoj Korej, kao i u Nemačkoj.. Chevrolet automobili se prodaju na 130 tržišta širom sveta. Chevrolet automobili se proizvode u fabrikama širom sveta koje posluju kao deo GM-ovog globalnog proizvodnog sistema (GMS).

Modeli Chevrolet automobila

Chevrolet modeli automobila, a koje možete kupiti kod Chevrolet dilera novih automobila u Srbiji su:

SparkAveo sedan –  Aveo 5 vrataCruze sedanCruze 5 vrataCruze Station WagonMalibu  – TraxOrlandoCaptivaCamaro

Chevrolet modeli automobila su predstavljeni na posebnim stranama, a u galeriji slika ispod pogledajte naš izbor njihovih fotografija.

Chevrolet slike

Sve o Chevrolet automobilima

Na ovom sajtu Chevrolet marka je predstavljem većim brojem članaka o modelima automobila, novitetima, motorima, tipskoj i dodatnoj opremi, cenama… Predstavili smo i ponudu dilera u Srbiji, prodaju novih i polovnih automobila, auto servise, prodavnice auto delova… Sve to možete pogledati na ovom linku:

Chevlolet automobili

PROSLEDITE ČLANAK PRIJATELJIMA ILI POSLOVNIM PARTNERIMA.